Xylamin logo Medicons logo
Happy People

Egészség-megőrzés

Az orvosi, egészségügyi felmérések alapján kimutatható, hogy betegségeink nagy százalékát a rossz táplálkozási szokások, a környezeti ártalmak, a stressz okozzák.

Éppen ezért még az egészséges embereknek is szükségük lehet a vitaminok, ásványi anyagok és zsírsavak kiegyensúlyozott pótlására.

A Xylamin olyan táplálék-kiegészítő, amely:

·         többszörösen telítetlen zsírsavakat, valamint zsírban oldódó, A-, D-, E-, K- vitaminokat, vízben oldódó C-, B1-, B2-, B6-, B12- vitaminokat, fólsavat, cinket, vasat és szelént tartalmaz,

 ·         szabadalommal védett felszívódást elősegítő hordozórendszerrel biztosítja ezek optimális felszívódását,

 ·         Perilla és halolaj, valamint a zsírban oldódó vitaminok által csökkenti az oxidatív szabadgyökök mennyiségét a szervezetben,

 ·         segít visszaállítani az omega-3 és omega-6 zsírsavak megfelelő arányát,

 ·         Németországban a különböző gyulladásos bélpanaszok és felszívódási zavarok kezelésére engedélyezett.

Mindezen tulajdonságainak következtében a Xylamin nemcsak egy 18-féle alkotóelemből álló multivitamin, hanem egy olyan táplálék-kiegészítő, amely speciális összetételének és bevonatának köszönhetően biztosítja, hogy a szervezet a lehető legjobban hasznosítsa a bevitt vitaminokat, ásványi anyagokat és omega-3 zsírsavakat is.
Kifejezetten ajánljuk:

·         Akinek fontos az omega-3 zsírsav, vitaminok, ásványi anyagok egyidejű pótlása.

·         Akinek fontos a tudományosan bizonyított vitamin felszívódás.

·         Akinek fontos az antioxidáns ellátottság.

·         Egészségmegőrzésre.

·         Ha a stressz vagy környezeti hatások következtében legyengült az immunrendszer.

·         Az egészségesebb emésztési és anyagcserefolyamatok   fenntartásáért.

·         Alultápláltság, hiányállapotok esetén.

·         Egyoldalú táplálkozás esetén.

·         Költséghatékony.

Mitől igazán különleges a Xylamin?

·         Különleges összetétele gondoskodik a gyors felszívódásról és a mikrotápanyagok könnyebb bejutásáról a bélnyálkahártyán keresztül a véráramba. Mindezeknek létrejöttéhez a mikrotápanyagoknak és zsírsavaknak el kell érniük a bélszakaszt.

Ennek érdekében a Xylamin kapszula még egy újdonsággal rendelkezik: xilózzal keményített, gyomorsavellenálló zselatin kapszula héjjal. Ez az újszerű technológia biztosítja a késleltetett (pH-tól független) mikrotápanyag- és zsírsavfelszabadulást a vékonybélben, amit 30-45 perc múltán ér el.

·         Nagy mennyiségben tartalmaz Perilla olajat, amit a kínai gyógyászatban már régóta alkalmazott növény magjából nyernek.

A Perilla olaj

A Perilla Távol-Keleten tradicionálisan alkalmazott gyógy- és fűszernövény. Kínában széles körben ismeretes az orvoslásban, míg Japánban elsősorban fűszerként és zöldségként használják.
A Perilla mag olaj jelentősége igen magas, mintegy 60% alfa-linolénsav tartalmában rejlik. Az alfa-linolénsav (ALA) telítetlen omega-3 zsírsav, mely a többi esszenciális zsírsavval együtt alapvető fontosságú az emberi szervezet számára. Mivel az ember szervezete ezeket nem képes önmaga előállítani, a táplálékkal kell bejuttatni.
Az ALA biokémiai reakciók ezreiben játszik szerepet, beleértve az immunrendszer működését, az állóképesség javítását, valamint a szív- és érrendszerre, a szaporítószervekre és idegrendszerre gyakorolt előnyös hatását.

Omega-3 vs. omega-6 zsírsavak

Számos klinikai tanulmány igazolja, hogy az omega-3 zsírsavak szerepet játszanak bizonyos gyulladásgátló hatású anyagok képződésében. Sajnos ezek a zsírsavak normál táplálékban csak nagyon ritkán fordulnak elő. Ezzel szemben a nagyobb mennyiségben előforduló omega-6 zsírsavak elősegítik a fájdalom és a gyulladás kialakulását.

A legújabb DGE (Deutsche Gesellschaft für Ernährung – Német Táplálkozástudományi Társaság) ajánlása értelmében az optimális omega-6 – omega-3 zsírsav arány 5 : 1. A táplálkozás során bejuttatott zsírsavak aránya 7 : 1, ami nagyon kedvezőtlen a szervezet számára. Nagyon fontos tehát a táplálékkal bevitt omega-6 zsírsavak arányának csökkentése.

Pontosan ezen a helyen avatkozik be a Xylamin plusz kapszula: javítja az omega-6 : omega-3 zsírsav arányát és ezzel hozzájárul a gyulladásszabályozásban résztvevő omega-3 zsírsav háztartáshoz.

A doboz tartalma:

FS-ADEK kapszula (ezüstszínű levél) telítetlen zsírsavakat (ALA, DHA) és zsírban oldódó vitaminokat (A-,D-,E-,K- vitamin) tartalmazó kapszulák. (60db kapszula)

B-CEZISE kapszula (aranyszínű levél) vízben oldódó vitaminokat (C-, B1-, B2-, B6-, B12 vitamin), vas, cink, szelén nyomelemeket tartalmazó kapszulák. (10db kapszula)

Ajánlott adagolás

A kapszula kitartó és rendszeres szedése alapvető feltétele a kúra sikerének. A Xylamin plusz jól tolerálható és tartós eredményt idéz elő.

Szedését az általános kezelési séma keretén belül a kezelőorvossal kell megbeszélni.
Ha az orvos másként nem rendeli, naponta 3X1 FS-ADEK kapszula és minden második nap 1db B-CEZISE kapszula szedhető.
Laktózt és glutént nem tartalmaz.